Si has comprat una “Poma per la Vida” online a la web www.unapomaperlavida.cat, a canvi del teu donatiu rebràs al teu correu electrònic un arxiu .jpg amb la imatge del número de pomes comprades i la frase escollida del llistat perquè la puguis regalar a qui desitgis.

*MOSTRA IMATGE

DESGRAVACIÓ FISCAL

Pots desgravar-te l’import de la teva compra de “La Poma per la Vida” 2020. Els percentatges de desgravació depenen de la quantitat que aportes: així, per a aportacions de tot un any que no superin els 150€, la desgravació és del 80%.

Imagina’t que compres 10 pomes (donatiu de 15€). La teva desgravació seria del 80% i desgravaries un total de 12€.  Així, al final la teva aportació real seria de 3€. Actualment, el total de les tevés aportacions anuals de menys de 150€, en pots desgravar el 80%.

Cada any, durant el primer trimestre, t’enviem el certifica de la teva aportació a la direcció postal que ens has facilitat perquè la puguis lliurar a la declaración de la renta.

PROTECCIÓ DE DADES

Fi del tractament: Fundació Esclerosi Múltiple tractarà les teves dades personals per gestionar la seva sol·licitud, informar-lo de les campanyes, activitats i iniciatives similars, fins i tot per mitjans electrònics. A la Política de privacitat s’indica com pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l’Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment
  • Dret d’accés, rectificació i supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L’ESCLEROSI MÚLTIPLE – Mare de Déu del Remei 31-37 – Barcelona 08004 1

Pots consultar l’avís legal i la política de privacitat de la web www.unapomaperlavida.cat en els següents enllaços: https://www.fem.es/avis-legal/ https://www.fem.es/politica-privacitat/