Fi del tractament: Fundació Esclerosi Múltiple tractarà les teves dades personals per gestionar la seva sol·licitud, informar-lo de les campanyes, activitats i iniciatives similars, fins i tot per mitjans electrònics. A la Política de privacitat s’indica com pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l’Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment
  • Dret d’accés, rectificació i supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L’ESCLEROSI MÚLTIPLE – Mare de Déu del Remei 31-37 – Barcelona 08004.